Sponsor+

U kunt zich op de volgende wijze met uw naam verbinden aan het toernooi.

  1. Uw naam wordt verbonden aan de bokaal welke wij uitreiken. U mag zelf de beker met uw naam overhandigen. Dit wordt dan de [uw bedrijfsnaam] raz-bergh 2023 beker. Een unieke mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren. Heeft u interesse neem dan contact op ons. 

  • Verbind uw naam aan de wijnproeverij op de baan. Ergens op een van de prachtige banen van de Scherpenbergh is er een wijnproeverij. Onder het motto van “deze proeverij wordt u aangeboden door [uw bedrijfsnaam] kunnen de deelnemers genieten van een mooie wijn. Heeft u interesse neem dan contact op ons.
  • Heerlijke oesters en en gamba’s , Onze oestermeisjes rijden rond op de golfkar en serveren de deelnemers Fines Claires Speciale Gold Beach of Zeeuwse platte. Is men geen liefhebber van oesters dan is de keuze een heerlijke gamba/ tijger garnaal. De golfkar wordt voorzien van “deze oesters worden u aangeboden door [uw bedrijfsnaam]”. Heeft u interesse neem dan contact op ons.
  • Beat the Pro, wat is er niet leuker dan een Professional te verslaan. Sla je de bal dichter bij de hole dan de professional, dan ben je de held(in) van de dag. Op de beat the pro hole komt te staan “Deze beat the pro wordt u aangeboden door [uw bedrijfsnaam]”. Heeft u interesse neem dan contact op ons.
  • Flight + Holesponsoring, uw bedrijf doet mee met een complete flight bestaande uit vier personen, waarnaast zij een hole adopteren die wordt voorzien van hun sponsoruitingen of een actie. Daarnaast wordt de naam van het bedrijf vermeld op het scorebord De kosten voor een flight zijn € 650,- U kunt zich hiervoor aanmelden op de site
  • Baansponsoring Dit biedt uw bedrijf de kans om naam en logo te laten zien op een specifiek gedeelte van de golfbaan. Dit kan bijvoorbeeld zijn op een hole of op een specifiek onderdeel van de baan. Door middel van baansponsoring wordt het bedrijf op een unieke manier gepromoot op de golfbaan. De kosten van baansponsoring zijn € 250,-* per hole, dit is zonder een flight. U kunt zich hiervoor aanmelden op de site

Interesse in een van deze onderdelen? Stuur een mail naar en wij nemen snel contact met u op